Monday, October 27, 2008

Piiblireisid

P6him6tteliselt olen yritanud v2ltida puhkuse ajal netis istumist, sest yldiselt v6iks k6ikide eestlaste puhkus sisaldada kohustuslikus korras v66rutusravi internetist. Aga t2na on v2ike erand, kuna olen veetnud 24h siruli kodus aspiriini jms j2rades ja tahaks vaheldust. Homseks plaanis jalul olla, Vaikne ookean ootab ju.

Pealkiri piiblireisid? Teatvasti on 2 tyypi reisijaid, need kes ostavad reisibyroost paketireisi, teised raamatupoest Lonely Planeti e Piibli. Mitte yhelgi teisel reisil pole ma t2heldanud nii palju piiblireisijaid kui Mehhikos. Ok, me ise oleme ka yhed neist, seega ehk ei puutu paketireisijatega kuidagi kokku, kuid valdavalt k6ik gringod, kes t2naval vastu jalutavad on u alla 30sed seljakotireisijad, kel Piibel n2pu vahel. Ja gringod helendavad siin kaugele. Noh, igatahes, kui varemalt oli tunne nagu annaks Piibel autentsema kogemuse ning rohkem suhtlemist kohalikega, siis enam pole selles v2ga kindel. K6ik k2ivad samu radu pidi ja Piibli populaarsuse t6ttu m6tlevad seal mainitet paikade kohalikud vaid sellest, kuidas turisti pealt v6imalikult palju teenida.

A see selleks, alternatiivide peale tuleb veel m6elda. Ja Mehhiko on 6nneks tulvil ylilahedatest paikadest, kuhu minna, isegi kui tegemist turistil6ksudega.

Elu on endiselt lill, ei v2si kordamast. Tervitusi k6igile!

Turist

No comments: