Monday, October 27, 2008

Sukeldumine

Praegune k6ige suurem mure on k6hulahtisus. Mitmed p2evad on piinanud m6ningane kinnisus, aga nyyd on ta siis lahti. Arvatavasti on ypris tylikas olla kalipsos ja kuskil 10 meetri sygavusel ning samal ajal hirmus h2da. Seega on sellega natuke jama. V6tsin yhe Smecta ja m6ne aja p2rast v6tan arvatavasti teise veel. Sukeldumiseni on j22nud umbes 5 tundi.

Sama mure on ka teistel. Lausa vihale ajab - mis kuradi p2rast ei saa reisida ilma selliste k6rvaln2htudeta.

Muidu on siin k6ik ok. P2eval on ikka v2ga palav ja p2ike v6tab h2sti. Kohe teisel p2eval p6letasin ennast p6hjalkikult 2ra, kuid nagu juba mainisin, see ei h2iri nii v2ga, kui m6ni muu probleem.

Sukeldumis6petaja v6i instruktor on meil ka v2ga tore. Ei, mida ma siin ikka olen nii tagasihoidlik - ta n2b lausa ylimalt hea v2lja. T6mmu, suured valged hambad v2lkumas, pruunid silmad ja... Yhes6naga v2ga kena naine. T2pselt selline, kellesse v6iks k6rvuni 2ra armuda ja... Aga ei viitsi. Imelik v6i mitte ja kas seda saab kuidagi kontrollida, armumist siis, aga vahet pole... mingi praktiline kaalutlus kumab kuskilt justkui l2bi. Samas mul on savi - 5 tunni p2rast ju sukelduma :p. Mis toob mind tagasi k6hulahtisuse juurde :)

t2iendasin natuke ka kaarti, kohtadega Puerto Escondidos.

1 comment:

Murks said...

Urr, kõhulahtisus sakkib! Aga soovitan: kasutage ohtralt seepi. Käsi tuleb söögi alla ja söögi peale seebiga pesta. Ja kui sööte mingit väsket asja - tomatit, kurki, rohelist salatit... siis tuleb need ka enne SEEBIGA ära pesta (no muidugi, seep enne söömist maha loputada :)
Seep ruulib ja aitab, kui just pole tegemist mingi rõveda amööbiga...
Päiket ja kuldseid sügavusi!