Wednesday, November 5, 2008

Burritod jagunevad

Me tegelikult ei vingu yldse Kusta kallal, me lihtsalt utsitame teda pidevalt takka, et kirjuta ka, sest ta ju nii h2sti kirjutab ja muidu selle yldse unustada v6ib.

Jah, aga nii see lugu nende bussidega oli. Mainimata j2i veel ainult rammimine, sikk-sakitamine ja muud liikulsnipid - ok, liialdan natuke.

Meie praegune linn Cardenas pole v2ga turistikas arvatavasti. Igatahes p2lvime me seninsest k6ige enam t2helepanu: autod tuututavad, inimesed j6llitavad, m6ned hyyatavad, koolilapsed naeratavad ja n2itavad n2puga ja... Ei lood ei ole sugugi hullud, aga natuke ebamugav. Ja see ei ole selline t2helepanu, mis saab osaks turistile, et osta mult midagi, tule minu taksoga v6i anna yks peeso...

Reisimine ilma Lonely Planetita - kas Looser Planet v6i mitte? Eks seda ole n2ha. Varasemalt puudutatud teema "piiblireisidest" ja turismifirma korraldatud reisidest - sinna v6iks veel lisada hospitalityclub´i reisid... Vaatame, mis meil v2lja tuleb.

Pagan, mul on nyyd nohu ka. Samas k6ik meetmed on tarvitusele v6etud. Ravimine juba k2ib ja j2tkub edasise reisi jooksul.

Ja kurb t6esti, reisiseltskond jagunb - meil oli p2ris tore koos - isegi tylli ei l2inud :).

No comments: