Wednesday, November 5, 2008

Maniakid

Teised vinguvad mu kallal, et nii laisk bloogikirjutaja olen. Seega selle Edgari bussijutu peale on mul kohe yks huvitav lugu jutustada.

Nimelt on bussijuhtidel siin lisaks inimeste arvule ylimalt oluline bussist maksimumkiiruse v2ljapigistamine igal v6imalikul hetkel, isegi kui on teada, et 500 m p2rast j2rgmine peatus. Ja eile kihutas meie maniakist liinibussi juht kiirteel v6idu yhe teise puupysti t2is oleva bussiga. Teine bussijuht oli samamoodi maniakk ja gaasipedaal oli p6hjas temalgi. Asi oli juba p2ris kriitiline, bussijuhid vihased kui hispaania pullid ja inimesed ysna n2rvis. Minu 2ratas unelemisest yles Silja paanilised h6iked "mis siin toimub? MIS SIIN TOIMUB?" Juhtus nii, et rallis j2i alla meie buss, mille peale meie bussijuht k2ttemaksuks eesolevale bussile lihtsalt tagant sisse s6itis. Ytleme nii, et sellega ta meie poolehoidu ei v6itnud! A k6ik j2id terveks, v.a buss, meid pakiti j2rgmisele bussile ja lahkusime rajalt ilma saabuvaid politseipatrulle n2gemata. Olime juba ysna 6nnelikud, et ellu 6nnestus j22da, kuid juhtus nii, et pidime veel yhe bussi v6tma, et kohta nimega Paraiso s6ita (see Paraiso ei vasta muide yldse oma nimele, aga see on juba yks teine lugu). Ma juba algul arvasin, et meie uue bussi juht on mingi tossike, et k6igest 80-ga s6idab. Aga muidugi selgus, et tema ampluaa olid hoopis m88das6idud ning kiirendamised ja 2kkpeatused. M6ned v2ga 2revad hetked olid. A noh, elus-terved ja p2evitunud oleme, seega todo bien, nagu Edgar ytleb.

T2na oli veidi kurb p2ev, sest Pille p6rutas just Veracruzi, Silja l2heb Mexico Citysse ja meie Edgariga itta, Campechesse on esialgu piletid. Edgaril on kinnisidee ilma Lonely Planetita reisida, seega oleme piiblitud. Kuulmiseni!

No comments: