Thursday, November 13, 2008

Mornide inimeste maa

Mehhiko - mornide inimeste maa - nii v6iks ilmselt 8elda p2rast Belize kogemust, kus inimesed sulle naeratavad ja kogu aeg Whats up bro? How are you doin guys? v6i midagi sarnast ytlevad. Mis siis, et see neid tegelikult ei huvitagi v6i ka vahest huvitab, et siis p2rast p6gusat vestlust kysida v6i mainida: good marijuana, man! Want some weed? V2hemalt nad kysivad ja tahavad selle eest raha saada, mitte nagu 2sjane Pille kogemus, mis tegelikult ypris j6hker kuritegu ja v6ib v2ga ettearvamatute tagaj2rgedega olla.

Natuke raske on s6nadesse panna Belize City's veetakso terminalis meie taksot vastu v6tnud paadimehe olekut, kui ta saabuvat veetaksot tervitas, kuid ta tegi seda m6nusalt ja meile ta meeldis ja tekitas v2ga positiivse oleku. Tema lai naeratus, natuke bling-bling olek, rahulolu enda ja oma t88ga (see vbl n2iline) ja enda poolt 8elduga. Viimane k6las umbes nii: "Welcome to Belize city, thank you for choosing the Belize city - San Pedro express, this is the best. Have a good time in Belize city and god bless you all." Igatahes k6las jumala 6nnistus v2ga irooniliselt, selle taustal kui meile saarel 8eldi, et pimedas ei tasu seal v2ga k2ia, sest teid v6idakse 2ra tappa. V6ibolla on see liialdatud, aga eks sellised asjad juhtuvad ootamatult ja sageli "tyhja koha pealt" - J2llegi see Pille lugu, mis on m6tlema panev.

Oleme nyyd tagasi Mehhikos ja Mahahualis. Kusta kohtas siin k6ige kenamat Mehhiko meest seni, kui ta ainult v2hem oma kohtlast naeratust oleks teinud. Seekord panustasime kallile s88gile ja 88bisime rannas. Rottimine (raha kokku hoidmine) ja priiskamine k2sik2es, aga ega s88gi pealt saagi kokku hoida. Pealegi s6ime Belizes nii palju Burritosid ja muud t2navatoitu, mis pealegi v2ga hea oli, et vahelduse m6ttes v6ib ka priisata. Ja v6ite ette kujutada, milliseid neele teksitas eile 6htul tyhipaljas m6tlemine pitsale ja heale veinile selle k6rval.

Meil j2tkuvalt k6ik ok ja tervitused siit.

No comments: