Saturday, November 15, 2008

Ringiga tagasi Chetumalis

Oleme j2lle Chetumalis. praegu 6htu ja hommikul kell 7.20 l2heb lennuk Mexico Citysse. Edasi on laias laastus plaan paar p2eva Taxco ja siis paar p2eva veel Mexico City ja siis tulemegi juba tagasi.

Pille ja Silja, mis hostelis te Taxcos olite ja kas julgete soovitada? :)

Vahepeal p6ikasimegi sisse Bacalari. P2ris palju aega sai sealsel laguunil veedetud. T2na hommikul rentisime ka kajaki ja s6itsime ringi. Vahelduseks meteveele oli tegemist t2iesti mageda veega, mis m6nusalt soe, ylimalt selge ja puhta veega, n2gi v2lja elektrisinine ja oli m6nusa liivase p6hjaga - yhes6naga parim ujumine.

Tutvusime seal ka yhe Mehhiko tyybiga - Jorge - kes oli 16 aastaselt aasta Soomes vahetus6pilane. Nii me siis temaga muljetasime ja ringi s6itsimegi - nii seal laguunil kajakiga, kui ka Cenote Azuli vaatamas. Viimane oleks sukeldudes ilmselt palju kordi muljetavaldavam. Laguuni ja selle "augu" kohta saab l2hemalt lugeda siit, aga viimase n2ol tegemist umbes 100 meetrise l2bim66duga auguga, mis on 200 meetrit sygav ja... nojah, lugege, kui on huvi.

5 comments:

poku said...
This comment has been removed by the author.
poku said...

Heia, hosteliinf on eelmise kirja juures. Lugesin siit ja sealt.. ja siis tuligi :).
Ootame teid juba tagasi. Täpsemalt oli see 20.11 Eestis?

kusta said...

T2nud! 20ndal v6ite t6esti meile Riiga kell 23.45 lilledega vastu tulla ja mugava magamiskohaga soe auto ei teeks ka paha:) A kui seda ei viitsi, siis oleme 21. hommikul Eestis.

Ave said...

Jajah, ja eriti meeldiv oleks, kui see soe auto saabuks alles 21. hommikul, kui Riia lennujaama jõuab veel üks preili Anniste, et siis saaks kõik üheskoos ülevas meeleolus isamaa poole startida!

piLts said...

hommik, mina ööbisim Taxcos kohas nimega Casa de huespedes Arellano. See asub kohe turu juures enne keskväljakut. Ma leian, et päris soodne koht, ei pea oma kodinatega täitsa mäkke rühkima. toad olid 140 v 160, võtsin neist esimese ja väga bro oli. Arvan, et Taxcos te üle 1 päeva küll tegevust ei leia.

Kodus siis trehvab, nautige viimaseid päevi.