Monday, November 17, 2008

P6rnikatelinn ja hipibussid

Kuskil mujal ei ole Volkswagen ja tema p6rnikad arvatavasti nii suure kontsentratsiooniga kui siin Taxcos. Kohalik taksosysteem on just nendele yles ehitatud ja lisaks on neid v2ga palju ka kohalikel. Tuunida armastatakse neid samuti. Volkswageni hipibussidest on saanud aga marshruuttakso moodi yhiskondlik transport. Yldiselt sobivad nad siia linna suurep2raselt.

Jah linn on ilus ja teistsugune kui varasemad Mehhiko linnad. Ja h6bedat myyakse siin t6esti lausa igal pool - siiski poodides v6i turul, aga ytleme siis, et neid poode on igal pool. See on minus t2na aga t6sise stressi tekitanud.

Homme hommikul s6idame pealinna tagasi, et paari p2eva p2rast oma tagsilendu alustada, mis saab samuti yhe l6putu p2eva kestma.

4 comments:

Pärnakas said...

Tänud kaardi eest!!

Loodetavasti sujub teie tagasitulek hõlpsamalt kui Pillel.

hatol said...

tead, ma küll pole kursis tagasisaabumise detailidega, aga 20 nov kavatseb üks mu sõber sõita riia lennukasse vastu oma pruudile, kes peaks 20.00 maanduma. kas suudate klappida? ma ju omalt poolt tahaks ka ikkagi aidata, et härrat jälle eestimaa peal näha:)

piLts said...

täna oli päris krõbe ilm,nii et olge valmis.

PS täna jõustus ka viisavabadus USA-ga, aga jah..teil ei ole sellest tolku enam.

pimik said...

Meie saabume Riiga natuke enne 24.00. Kas sa arvad, et su s6ber viitsiks 4 tundi meid oodata ja siis hakata Tartu poole vurama? :)

Kui see nii oleks, siis muidugi super ja oleksime v2ga t2nulikud :))

Kaalume ka bussi varianti ja vbl j6uame 4.20 P2rnusse. Kas keegi on P2rnust Tartusse s6itmas 21.nov varahommikul? :)))

Ahjaa, 20. hommikul j6uame Brysselisse, kas kellegi sealt ei oleks kyyti pakkuda? :))))